Nieuwsoverzicht

NieuwsoverzichtHeropening Jumbo te Sint-Michielsgestel - 15 april 2016

>> lees meerTestresultaten en Subsidie Zonneboilers - 06 april 2016

Samen met de Europese zusterorganisaties zijn de zonneboilers getest. In ieder land zijn er weer andere fabrikanten en modellen. De 6 die in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn getest. 


>> lees meerVerbouwing Jumbo te Sint-Michielsgestel - 04 april 2016

In verband met een grote verbouwing wordt er momenteel hard gewerkt in de Jumbo Supermarkt te Sint-Michielsgestel. Het gehele inpandige  gedeelte inclusief installaties is geamoveerd en ondergaat een grote metamorfose. Immens Installatietechniek BV gaat de nieuwe winkel voorzien van een laagtemperatuur verwarmingssysteem welke grotendeels gevoed wordt door de vrijkomende restwarmte van de (product)koelinstallatie. Bij extreem koude periodes vult een externe warmte-opwekking het tekort aan. Op deze manier wordt er een maximaal rendement gehaald met minimale vaste energiekosten. Duurzaam ondernemen werkt kostenbesparend!

 

Goed Bezig!


>> lees meerWin een Close-in Choco! - 30 maart 2016
Tap verse chocolademelk met de Close-in Choco!
Ook lekker wegdromen met een heerlijke kop warme chocolademelk? Met de nieuwe Close-in Choco van Itho Daalderop is dat zo voor elkaar!
Dankzij een nieuwe ontwikkeling kan deze keukenboiler naast koud en warm water nu ook warme chocolademelk rechtstreeks uit de keukenkraan tappen. U plaatst zelf een chocoladereep en melk in het daarvoor bestemde compartiment en binnen enkele seconden tapt u een vers kopje warme chocolademelk. Simpeler en verser kan niet!
 
 

 

 

 


>> lees meerRemeha Calenta geplaatst bij de winnaar van de winteractie - 19 maart 2016

 


>> lees meer