Nefit EnviLine

Nefit zet vanaf 2016 vol in op warmtepompen. De verwarmingsfabrikant uit Deventer presenteert een forse uitbreiding in het programma van lucht/water-warmtepomp EnviLine. De EnviLine is naast de ventilatiewarmtepomp VentiLine,  een warmte-pompvariant zonder gasaansluiting.

 

EnviLine

In het EnviLine programma zitten zowel een monoblock- als split-uitvoering, bivalente uitvoeringen (icm met HR-ketel of andere bijverwarmer) én all-electric. De warmtepompen zijn voorbereid voor smart-toepassingen, en koppelingen met Nefit HR ketels, boilers en Nefits oplossingen voor zonne-energie (thermisch en pv). Hierdoor bestaat de mogelijkheid om verschillende technieken van hetzelfde fabrikaat met elkaar te combineren. De nieuwe EnviLine-systemen behoren qua prestaties tot de bovenkant van de markt. Alle systemen zijn te monitoren en te bedienen met een app.

De verschilllende uitvoeringen van het EnviLine-programma zijn per 1 februari leverbaar. De nieuwe introducties komen in aanmerking voor ISDE-subsidie van minimaal € 2150,=  en zijn al opgenomen in de eerder genoemde apparatenlijst op RVO.nl.

 

Voor meer informatie neem contact op met Renier Rust rrust@immensbv.nl