Luchtbehandeling & Airconditioning

Luchtbehandeling

Bij Immens Installatietechniek kunnen luchtbehandeling- en ventilatiesystemen geïnstalleerd worden in de vorm van ventilatie met warmteterugwinning, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie en airconditioning.

 

Voor bovenstaande installaties is goed onderhoud erg belangrijk. Het voorkomt niet alleen gezondheidsklachten maar het verlengt ook de levensduur van de installatie en zorgt voor betere warmte-uitwisseling. Daardoor is het rendement hoger en kunnen energiekosten bespaard worden. U kunt hiervoor bij Immens terecht om een onderhoudscontract af te sluiten. 

 

Airconditioning

Met airconditioning  kunt u het hele binnenklimaat naar uw hand zetten. Verkoeling in de zomer, verwarming in de winter, en altijd frisse lucht. Allemaal met één compact apparaat. Verder kunnen complementaire werkzaamheden uitgevoerd worden om klimaatbeheersing in uw woning te optimaliseren. 

 

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Er komen steeds meer dagen met hoge temperaturen en ook een hittegolf komt steeds vaker voor. Een airconditioning is op dat moment zeker geen overbodige luxe en een ideale oplossing voor de warmte. Wanneer u eenmaal aan het comfort van een airco gewend bent, wilt u nooit meer anders, zelfs niet in de winter. 


Heeft u vragen? Neem contact met ons op.