Service en onderhoud

De afdeling service, onderhoud en technisch beheer van Immens Installatietechniek bv heeft de zorg voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en inspecties bij particulieren. Immens Installatietechniek biedt 24 uur per dag zeven dagen per week service. Urgente storingen worden direct opgelost. De serviceafdeling van Immens Installatietechniek wordt door 15 mensen bemand. Algemeen directeur Marcel van Hout: “Immens Installatietechniek is uiterst servicegericht. We krijgen veel klanten doordat we bekend staan vanwege het verlenen van een uitstekende service. De klant staat in onze werkwijze altijd centraal. Dat geldt voor onze gehele organisatie. Elk bedrijf heeft een storingsdienst maar wij trachten net iets meer te doen. Wij lossen het direct op.

Onderhoud
Een goede installatie is een installatie waar u geen omkijken naar heeft met een zo laag mogelijk energieverbruik. Kortom, een installatie die optimaal functioneert. Om dat ook zo te houden, moet regelmatig zorg aan deze installaties worden besteed. De levensduur van een Cv-ketel is bijvoorbeeld langer bij preventief en correctief onderhoud. De onderhoudsdienst van Immens Installatietechniek draagt zorg voor de preventieve inspecties en reparaties. Op deze wijze wordt het probleem verholpen voordat het echt een probleem wordt. Mocht er zich echter toch een calamiteit voordoen, dan beschikt Immens Installatietechniek over een deskundig serviceteam. Dit team is 24 uur per dag beschikbaar en verhelpt snel en accuraat storingen aan technische installaties.
Bij Immens Installatietechniek kunt u op basis van maatwerk het gewenste onderhoudscontract afsluiten. Van preventief onderhoud op basis van nacalculatie tot aan een ‘all-in-contract’ inclusief storingen en materialen. 

 

U heeft al een basis onderhoudscontract vanaf € 6,15 per maand. Hieronder vindt u meer informatie omtrent onderhoudscontracten.

  

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.