Vacatures

Allround Servicetechnicus installatietechniek

By 8 juni 2021juni 21st, 2021No Comments

Allround Servicetechnicus installatietechniek

Heb jij affiniteit met nieuwe en duurzame installaties? Krijg jij energie van verschillende disciplines en zie jij de installaties in een gebouw als een geheel? Dan komen wij erg graag met je in contact om onze nieuwe werk- en denkwijze te presenteren.

Allround Servicetechnicus installatietechniek

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met nieuwe en duurzame installaties? Krijg jij energie van verschillende disciplines en zie jij de installaties in een gebouw als een geheel? Dan komen wij erg graag met je in contact om onze nieuwe werk- en denkwijze te presenteren.

Wij zijn op zoek naar een Allround Servicetechnicus die graag aan uiteenlopende installaties werkt. In deze functie krijg je te maken met alle voorkomende, zowel nieuwe duurzame als oudere, installaties op diverse locaties. Als ervaren servicetechnicus schrik jij niet van complexe werkzaamheden aan w-installaties, maar zie jij juist uitdaging in het oplossen van elektrotechnische storingen. Je denkt mee met onze klant op het gebied van verduurzaming en pakt hierbij een adviserende rol. Je draagt moderne oplossingen aan waarbij de verschillende disciplines als geheel worden ingezet. Jij denkt dus breder dan in hokjes zoals ‘E’ en ‘W’.

Flexibiliteit is belangrijk: je werkt bijvoorbeeld op locatie in ziekenhuizen, scholen, bedrijfshallen of kantoorpanden en bent hier constant op zoek naar verbeteringen. Als allround servicetechnicus laat jij je niet afschrikken door complexe werkzaamheden, lastige storingen en grote locaties. Doordat jij jezelf wil blijven ontwikkelen sta je open voor nieuwe technieken, duurzame installaties, cursussen over verschillende disciplines en verschillende opleidingsmogelijkheden.

De werkzaamheden in deze functie zijn o.a.:

 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan cv-ketels;
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan luchtbehandelingskasten;
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan duurzame installaties;
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties;
 • Werkzaamheden met betrekking tot GBS/IBS systemen;
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan diverse andere HVAC installaties;
 • Affiniteit met nieuwe duurzame technieken en de integratie van ICT en domotica;
 • Analyseren en oplossen van storingen, modificeren en inregelen van gebouw gebonden installaties;
 • Het administreren, rapporteren en regisseren van deze werkzaamheden evenals het adviseren van de klanten op locatie.

Wij vragen

Wij zoeken een leergierige servicemonteur of een ervaren servicetechnicus met de ambitie om ingezet te worden voor een breed scala aan werkzaamheden. Het is zowel mogelijk om meteen zelfstandig aan de slag te gaan in deze functie of middels een leertraject waarbij je intern wordt opgeleid tot volwaardige allround servicetechnicus. In deze functie is het belangrijk dat je een brede affiniteit hebt met HVAC en elektrotechnische installaties, maar ook nieuwsgierig bent naar diverse andere technieken. Wij gaan graag in gesprek met beide soorten kandidaten en na een persoonlijk gesprek zal bepaald worden hoe je wordt ingezet. Het volgen van aanvullende opleidingen wordt heel erg gestimuleerd, maar is niet verplicht.

Functie eisen:

 • MBO werktuigbouwkunde of elektrotechniek;
 • Aanvullende opleidingen als PO, STEK of onderhoudsdeskundige BMI zijn een pré;
 • Kennis en ervaring met nieuwe duurzame installaties is een pré;
 • Kennis van GBS/IBS systemen is een pré;
 • Enige jaren ervaring als (service)monteur of servicetechnicus.

Wij bieden

Als Allround Servicetechnicus ontvang je een marktconform salaris welke afhankelijk is van je kennis en kunde. Verdere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Metaal en Techniek en in je arbeidsovereenkomst zijn de volgende zaken opgenomen:

 • 40-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • Werkgeversbijdrage pensioen.

Over Immens Installatietechniek

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf (50 medewerkers) waar professionaliteit en lef gecombineerd wordt met ruime kennis van HVAC installaties en de installatietechniek in het algemeen. Onze operationele afdelingen zijn Projecten, Retail, Burgerklantenwerk en Service & Onderhoud. Vanuit de afdeling Service en Onderhoud worden de technische installaties van 6000 particuliere klanten en 750 zakelijke klanten

Je hebt als Allround Servicetechnicus een belangrijke rol op de afdeling Service- en Onderhoud waarbij je gestimuleerd wordt en er alle ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. Hier wordt dan ook veel rekening gehouden met jouw kennis, kunde, interesses en ambities. Naast de uitdaging als uitvoerende technicus ligt er ook nog een uitdaging op het gebied van advies en het verduurzamen van gebouwen.

Immens Installatietechniek B.V.

Victoriastraat 7
5271 CK  Sint-Michielsgestel
Tel. (073) 55 123 02
info@immensbv.nl

Immens - Werkgebied