Overname door De Groot Installatiegroep

In de luwte van het 200-jarig bestaan van Immens vond met terugwerkende kracht naar 1 januari 2022 een belangrijke gebeurtenis plaats: Immens Installatietechniek werd onderdeel van De Groot Installatiegroep

Na twee eeuwen over in andere handen

Hoewel deze overname binnen de installatiebranche vast niet onopgemerkt is gebleven, is er voor de klanten en medewerkers van Immens het afgelopen jaar niet veel veranderd. Het vieren van het 200-jarig bestaan werd door Immens, maar ook door De Groot Installatiegroep, gezien als een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Immens Installatietechniek en diende alle aandacht te krijgen die bij een dergelijk hoogtepunt hoort.

Voor directeur Marcel van Hout is deze beslissing niet bepaald over een nacht ijs gegaan. Hij is ruim 10 jaar bezig geweest om te borgen dat de toekomst van Immens Installatietechniek in goede handen terecht zou komen. Een emotionele beslissing, maar wel een waar hij met hart en hoofd achter staat.

Klik hier voor het gehele interview met Marcel van Hout in magazine Regio Business.

Artikel Regio Business

Een strategische stap voor De Groot Installatiegroep

Voor directeur Marcel de Groot waren met name de expertises van Immens Installatietechniek en de activiteiten op het gebied van utiliteit zeer interessant. Daarnaast is de regio Zuidoost Nederland waar Immens met name actief is, voor De Groot Installatiegroep zeer interessant om hun landelijke dekking nog verder uit te breiden.

De Groot Installatiegroep, zelf een gedreven familiebedrijf, heeft de afgelopen jaren meerdere overnames gedaan van bedrijven zoals Immens Installatietechniek. Deze bedrijven hebben, net zoals Immens, hun eigen locatie, uitstraling en identiteit behouden en vooralsnog alleen de toevoeging “onderdeel van De Groot Installatiegroep” aan hun website en andere uitingen toegevoegd.

Lees hier verder op de website van De Groot Installatiegroep.

De Groot Installatiegroep
Immens
Immens
Immens

Klantgarantie voor structuur en processen

 Immens Installatietechniek is lid van zowel NVKL als Techniek Nederland. Dit betekent dat u zaken doet met een bedrijf dat kiest voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Immens Installatietechniek B.V.

Victoriastraat 7
5271 CK  Sint-Michielsgestel
Tel. (073) 55 123 02
info@immensbv.nl

Immens - Werkgebied