Betaalbaar Duurzaam

Kosten besparen met duurzame energie

Wilt u als particulier investeren in duurzame energie? Wilt u betaalbaar duurzaam een bijdrage leveren? Zowel meewerken aan een duurzame toekomst als besparen op uw energierekening? Immens Installatietechniek biedt u graag de oplossing!

Hieronder ziet u een kleine greep uit de mogelijkheden:

PV Panelen voor elektra

Deze panelen wekken door middel van zonne-energie elektriciteit op. De opgewekte energie wordt via een omvormer teruggeleverd aan uw netbeheerder, en wordt in mindering gebracht op uw elektriciteitsrekening. Hier zijn verschillende pakketten in leverbaar voor op schuine en platte daken.

Zonneboilersysteem

Een zonneboiler maakt in plaats van de elektromagnetische eigenschappen van het zonlicht gebruik van de warmte. De warmte wordt via een leidingsysteem naar het door u te consumeren warme water doorgevoerd. Met behulpt van een zonneboiler kunt u al snel tot de helft van uw energiekosten voor het opwarmen van water besparen. Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk, omdat een zonneboiler vanwege de duurzaamheid van zonne-energie veel CO2-uitstoot voorkomt.

Op zonneboilersystemen zijn verschillende aantrekkelijke subsidies te verkrijgen.

Ecoflo

Dit is een compleet nieuw concept dat er voor zorgt dat de rookgassen van uw cv ketel worden gebruikt om uw warme tapwater voor een gedeelte op te warmen waardoor de cv ketel minder hard hoeft te werken, en dus ook minder gas verbruikt, wat u een rendement van 30% oplevert voor het gasverbruik voor warm tapwater.

Wij hebben succesvolle samenwerkingen met o.a..:

Immens Installatietechniek B.V.

Victoriastraat 7
5271 CKĀ  Sint-Michielsgestel
Tel. (073) 55 123 02
info@immensbv.nl

Immens - Werkgebied