Innovaties

Nefit EnviLine

By 1 juni 2021No Comments

Immens installatietechniek

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nefit EnviLine

Nefit zet vanaf 2016 vol in op warmtepompen. De verwarmingsfabrikant uit Deventer presenteert een forse uitbreiding in het programma van lucht/water-warmtepomp EnviLine. De EnviLine is naast de ventilatiewarmtepomp VentiLine,  een warmte-pompvariant zonder gasaansluiting.

EnviLine

In het EnviLine programma zitten zowel een monoblock- als split-uitvoering, bivalente uitvoeringen (icm met HR-ketel of andere bijverwarmer) én all-electric. De warmtepompen zijn voorbereid voor smart-toepassingen, en koppelingen met Nefit HR ketels, boilers en Nefits oplossingen voor zonne-energie (thermisch en pv). Hierdoor bestaat de mogelijkheid om verschillende technieken van hetzelfde fabrikaat met elkaar te combineren. De nieuwe EnviLine-systemen behoren qua prestaties tot de bovenkant van de markt. Alle systemen zijn te monitoren en te bedienen met een app.

De verschilllende uitvoeringen van het EnviLine-programma zijn per 1 februari leverbaar. De nieuwe introducties komen in aanmerking voor ISDE-subsidie van minimaal € 2150,=  en zijn al opgenomen in de eerder genoemde apparatenlijst op RVO.nl.

Voor meer informatie neem contact op met Renier Rust rrust@immensbv.nl

Immens Installatietechniek B.V.

Victoriastraat 7
5271 CK  Sint-Michielsgestel
Tel. (073) 55 123 02
info@immensbv.nl

Immens - Werkgebied