De kracht van samenwerken

Bij Immens geloven we in de kracht van samenwerken. Daarom gaat de samenwerking met veel van onze zakelijke partners al decennia terug. Wij bieden hen een veelzijdig en compleet pakket met geavanceerde oplossingen op het gebied van technische installaties voor de zakelijke markt.

Van advies tot nazorg

Alles volgens planning en budget

Tot onze opdrachtgevers mogen we onder andere instellingen in de gezondheidszorg, gemeentelijke instellingen, onderwijsinstellingen, beheerders van bedrijfskantoren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen rekenen. Met ruim 50 medewerkers werken we iedere dag met veel plezier voor hen én andere opdrachtgevers. We leveren, monteren en zorgen voor het bedrijfsvaardig opleveren van werktuigbouwkundige installaties, inclusief WKO-installaties (Warmte-koude-opslag). Daarbij houden we planning, budget en de afspraken die we maken met onze klanten, altijd scherp in het oog. Van advies en ontwerp tot installatie, service, onderhoud en beheer: we verzorgen indien gewenst het gehele traject. Ons serviceteam is 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Diensten

Immens Installatietechnieken

Installatie- techniek

Klimaatbeheersing, sanitaire installaties of duurzame installaties als zonneboilers, warmte-kracht-koppelingen en veel meer. Wij hebben alle disciplines in huis: vakkundig en professioneel geleverd en gemonteerd.

Bekijk dienst
Immens-Installatietechniek-Producten-Diensten-Service-Jorg-de-Laat.

Service

Service op afstand of direct op locatie wanneer dat nodig is. Immens kent vele vormen van service. Samen met u bekijken we graag welk servicelevel bij u past. Eén ding is zeker: als klant staat u bij ons altijd centraal.

Bekijk dienst
Immens-Installatietechniek-Producten-Diensten-Service-William

Onderhoud

Een deskundig onderhoud is essentieel voor het optimaal functioneren van uw installaties. Door slim onderhoud kunnen we een betrouwbaar functioneren van de installatie garanderen.

Bekijk dienst
Immens Technisch beheer

Technisch beheer

Het beheer van installaties op afstand werkt preventief en zorgt ervoor dat we in veel gevallen storingen vóór kunnen blijven. Bij Immens hebben we een ruime ervaring met beheer op afstand.

Bekijk dienst

Storing?

Heeft u een storing? Dan wilt u snel en deskundig geholpen worden. Bij Immens staan we voor u klaar. Zowel met een snelle service bij storingen als met preventief beheer van uw installaties. Met ons IBS (Installatie Beheer Systeem) voor de zakelijke markt voorkomen en/of minimaliseren we storingen, waardoor schades, ongemakken en onnodig energieverbruik zoveel mogelijk beperkt blijven. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar bij storingen. Wilt u direct een storing doorgeven? Bel ons op 073-55 123 02 of vul uw service-aanvraag in.

Certificaten

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is terug te zien aan onze vele certificeringen zoals ons kwaliteitscertificaat (ISO9001), ons veiligheidscertificaat (VCA**), het Kiwa procescertificaat ivm preventie koolmonixide (BRL K25000), het InstallQ procescertificaat tbv ontwerp en installatie van energiecentrales van bodemenergiesystemen (BRL 6000-21/00)  en het behaalde certificaat F-Gassen voor ondernemingen.

Storing?

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

(073) 55 123 02service@immensbv.nlMijn Immens
Immens
Immens
Immens

Bekijk onze referentieprojecten

Referentiepagina - VV Zwaluw

VV Zwaluw V.F.C.

Vught
Mrt ’23 – Nov '23
Omvang: 1870 m2
Bekijk dit project
Referentiepagina BS Roald Dahl

BS Roald Dahl

Sint-Michielsgestel
Aug ’23 – Okt ‘23
Omvang: 600 m2
Bekijk dit project
SCG 18 - verduurzaming

Verduurzaming SCG '18

Sint-Michielsgestel
Apr ’23 – Jul ‘23
Omvang: n.t.b.
Bekijk dit project
Referentiepagina - Grenco

Renovatie Grenco

's-Hertogenbosch
Jan ’23 – Jun ‘23
Omvang: 6575 m2
Bekijk dit project
Bekijk meer referenties

Wij hebben succesvolle samenwerkingen met o.a.:

Immens Installatietechniek B.V.

Victoriastraat 7
5271 CK  Sint-Michielsgestel
Tel. (073) 55 123 02
info@immensbv.nl

Immens - Werkgebied