De kracht van samenwerken

Bij Immens geloven we in de kracht van samenwerken. Daarom gaat de samenwerking met veel van onze zakelijke partners al decennia terug. Wij bieden hen een veelzijdig en compleet pakket met geavanceerde oplossingen op het gebied van technische installaties voor de zakelijke markt.

Van advies tot nazorg, alles volgens planning en budget

Tot onze opdrachtgevers mogen we onder andere instellingen in de gezondheidszorg, gemeentelijke instellingen, onderwijsinstellingen, beheerders van bedrijfskantoren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen rekenen. Met ruim 50 medewerkers werken we iedere dag met veel plezier voor hen én andere opdrachtgevers. We leveren, monteren en zorgen voor het bedrijfsvaardig opleveren van werktuigbouwkundige installaties, inclusief WKO-installaties (Warmte-koude-opslag). Daarbij houden we planning, budget en de afspraken die we maken met onze klanten, altijd scherp in het oog. Van advies en ontwerp tot installatie, service, onderhoud en beheer: we verzorgen indien gewenst het gehele traject. Ons serviceteam is 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Storing?

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

(073) 55 123 02 service@immensbv.nl Mijn Immens

Storing?

Heeft u een storing? Dan wilt u snel en deskundig geholpen worden. Bij Immens staan we voor u klaar. Zowel met een snelle service bij storingen als met preventief beheer van uw installaties. Met ons IBS (Installatie Beheer Systeem) voor de zakelijke markt voorkomen en/of minimaliseren we storingen, waardoor schades, ongemakken en onnodig energieverbruik zoveel mogelijk beperkt blijven. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar bij storingen. Wilt u direct een storing doorgeven? Bel ons op 073-55 123 02 of vul uw service-aanvraag in.

Certificaten

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is terug te zien aan onze vele certificeringen zoals ons kwaliteitscertificaat (ISO9001), ons veiligheidscertificaat (VCA**), het Kiwa procescertificaat ivm preventie koolmonixide (BRL K25000), het InstallQ procescertificaat tbv ontwerp en installatie van energiecentrales van bodemenergiesystemen (BRL 6000-21/00) en het behaalde certificaat F-Gassen voor ondernemingen.

Headers11

Bij Immens hebben wij

duurzame projecten opgeleverd

duurzame projecten opgeleverd

200+ jaar aan ervaring en kennis in huis

200+ jaar aan ervaring en kennis in huis

cv-ketels geïnstalleerd

cv-ketels geïnstalleerd

kWh aan stroom zelf opgewekt op ons bedrijfspand

kWh aan stroom zelf opgewekt op ons bedrijfspand