Ruim 200 jaar aan ervaring en vakmanschap

Een deskundig advies, de montage van een nieuwe installatie, een vakkundig onderhoud van uw bestaande installatie of snelle oplossing van een storing… u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Met bijna 200 jaar ervaring en vakmanschap staan we graag voor u klaar!

Alles begint met een goed advies

Of het nu gaat om centrale verwarming, luchtbehandeling, koeling en sanitair, zonne-energie of warmtepomptechniek, voor veel van onze klanten vormen we een vertrouwd adres. Dat begint met het juiste advies. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw woonsituatie in kaart te brengen. Onze missie daarbij? Een gezond leefklimaat én een duurzaam leefcomfort voor iedereen.

Welk abonnement voor onderhoud past bij u?

Een goede installatie voldoet in onze ogen aan twee belangrijke voorwaarden: het is een installatie waar u geen omkijken naar heeft én een installatie met een zo laag mogelijk energieverbruik. Kortom: een installatie die in alle opzichten optimaal functioneert. Uiteraard doen wij er alles aan om dat zo te houden. Daarom bieden we verschillende onderhoudsabonnementen, waarmee we een optimale levensduur genereren voor uw installatie. U maakt uiteraard zelf de keuze voor het onderhoudsabonnement dat bij ú past. Wij adviseren u hier graag over!

Abonnementen

Warmtepomp

Abonnement BASIS
v.a. € 8,80

Combiketel BASIS

Abonnement BASIS
v.a. € 8,05

Combiketel COMFORT

Abonnement COMFORT
v.a. € 12,90

Combiketel ALL-IN

Abonnement ALL-IN
v.a. € 16,20

Headers11

Voorrijkosten berekenen?

De voorrijkosten zijn ingedeeld op basis van de reisafstand tussen onze vestigingslocatie en uw pand, e.e.a. gebaseerd op Google Maps en de cijfers van uw postcode. Deze afstand is verdeeld in zone’s per 5 kilometer.

Headers2

Eenmalig onderhoud

Geeft u toch de voorkeur aan een eenmalig onderhoud? Dat kan uiteraard. Neem hiervoor contact op met onze service team.

Een lange levensduur en een betrouwbare werking

Wilt u een nieuwe cv-ketel, warmtepomp, airco of zonnepanelen aanschaffen? Of wilt u deze vervangen? Bij Immens kunt u rekenen op een vertrouwde service, van advies tot installatie en nazorg. Wij regelen het van A tot Z voor u!

Wij werken met installaties van hoge kwaliteit

Goede installaties in uw woning zorgen voor een hoog comfort. Daarom staan we bij Immens voor producten van hoge kwaliteit, die we zorgvuldig voor u selecteren én installeren. Producten met een lange levensduur en een betrouwbare, optimale werking. Op die manier maken we onze missie waar: bijdragen aan een gezond leefklimaat en een duurzaam leefcomfort!

Producten

Warmtepomp

Hét duurzame alternatief voor de verwarming en/of warmwatervoorziening in uw woning, als hybride of full electric.

CV Ketel

Cv-ketels met een hoog rendement, van A-merken en geïnstalleerd door onze vakmensen…

Mechanische Ventilatie

Gezond en prettig: met gebalanceerde mechanische ventilatie bent u altijd verzekerd van frisse lucht in huis.

Zonnepanelen

Wilt u uw eigen stroom opwekken? Dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze! Wij helpen u er graag bij!

Airconditioning

Lekker fris in de zomer, maar ook lekker warm in de winter: airconditioning biedt vaak verrassend veel functies.

Dak- en Zinkwerk

Van dakbedekking tot dakgoten, zinkwerk en hemelwaterafvoer: we verzorgen het allemaal voor u!

Handleidingen

Handig om op terug te vallen wanneer dat nodig is.

Bij Immens helpen we u graag verder wanneer u vragen hebt of onverhoopt problemen ondervindt met uw installatie. Wilt u eerst bekijken wat u zelf al kunt doen om uw vraag of storing op te lossen? Download dan de handleiding bij uw installatie

Bekijk de handleidingen