De kracht van samenwerken

Bij Immens geloven we in de kracht van samenwerken. Daarom gaat de samenwerking met veel van onze zakelijke partners al decennia terug. Wij bieden hen een veelzijdig en compleet pakket met geavanceerde oplossingen op het gebied van technische installaties voor de zakelijke markt.

Van advies tot nazorg, alles volgens planning en budget

Tot onze opdrachtgevers mogen we onder andere instellingen in de gezondheidszorg, gemeentelijke instellingen, onderwijsinstellingen, beheerders van bedrijfskantoren, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen rekenen. Met ruim 50 medewerkers werken we iedere dag met veel plezier voor hen én andere opdrachtgevers. We leveren, monteren en zorgen voor het bedrijfsvaardig opleveren van werktuigbouwkundige installaties, inclusief WKO-installaties (Warmte-koude-opslag). Daarbij houden we planning, budget en de afspraken die we maken met onze klanten, altijd scherp in het oog. Van advies en ontwerp tot installatie, service, onderhoud en beheer: we verzorgen indien gewenst het gehele traject. Ons serviceteam is 24 uur per dag voor u beschikbaar.


Storing?

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

(073) 55 123 02 service@immensbv.nl Mijn Immens

Diensten

Installatietechniek

Klimaatbeheersing, sanitaire installaties of duurzame installaties als zonneboilers, warmte-kracht-koppelingen en veel meer. Wij hebben alle disciplines in huis: vakkundig en professioneel geleverd en gemonteerd.

Service

Service op afstand of direct op locatie wanneer dat nodig is. Immens kent vele vormen van service. Samen met u bekijken we graag welk servicelevel bij u past. Eén ding is zeker: als klant staat u bij ons altijd centraal.

Onderhoud

Een deskundig onderhoud is essentieel voor het optimaal functioneren van uw installaties. Door slim onderhoud kunnen we een betrouwbaar functioneren van de technische installatie garanderen.

Technisch beheer

Klimaatbeheersing, sanitaire installaties of duurzame installaties als zonneboilers, warmte-kracht-koppelingen en veel meer. Wij hebben alle disciplines in huis: vakkundig en professioneel geleverd en gemonteerd.

Wij hebben succesvolle samenwerkingen met o.a.:

Klantgarantie voor structuur en processen

Wij zijn lid van zowel NVKL als Techniek Nederland. Dit betekent dat u zaken doet met een bedrijf dat kiest voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.