De Taalster

Locatie Nijmegen
Looptijd project Okt ’21 - Sept '22
Omvang 1.000 m2
Opdrachtgever Stichting Koninklijke Kentalis
Architect Anton Vermeulen Architecten
Adviseur Klictet Advies BV

Binnen het project Kentalis De Taalster te Nijmegen is Immens Installatietechniek gestart met de renovatie en uitbreiding van de school. Dit project omvat 3 fases t.w.;

Fase 1: nieuwbouw en uitbreiding van 4 leslokalen en de receptie
Fase 2: inpassing en uitbreiding werk- en personeelsruimten
Fase 3: vervangen van 2 stuks noodlokalen

Immens Installatietechniek verzorgd binnen het project de W-Technische installaties t.w. water- riolerings-, cv- en luchtinstallaties en een aantal te renoveren en nieuwe sanitaire ruimten.

Samen met Hevo Advies en Bouwmanagement en Klictet Installatie Advies en Beheer en met uitvoerende partijen aannemer Huybregts Relou en JWR Elektrotechniek is in januari begonnen met de werkzaamheden. Volgens plan wordt eind juli fase 1 en 3 opgeleverd. Fase 2 wordt medio september opgeleverd. De installaties in fase 1,2 en 3 zijn onder peil aangebracht en wordt een begin gemaakt met de technische installaties in deze fasen. De werkvoorbereiding en het tekenwerk is in een eerder stadium gecontroleerd en goedgekeurd . De inkoop van de nodige materialen en onderaannemers is geregeld. Samen met de andere partijen maakt Immens Installatietechniek hier weer een mooi project van zodat Kentalis De Taalster uiteindelijk weer jaren vooruit.