Service

Immens Service Center Service, onderhoud en technisch beheer

Service op afstand of direct op locatie wanneer dat nodig is. Immens kent vele vormen van service. Samen met u bekijken we graag welk servicelevel bij u past. Eén ding is zeker: als klant staat u bij ons altijd centraal.

Service, onderhoud en technisch beheer

De afdeling service, onderhoud en technisch beheer van Immens Installatietechniek bv heeft de zorg voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud en inspecties bij overheidsinstellingen, zorgcentra, bedrijven, kantoren, scholen, enz. Immens Installatietechniek blijft investeren in alle ingrediënten die belangrijk zijn voor een optimale dienstverlening waardoor het bedrijf het vertrouwen geniet van de opdrachtgevers. Immens Installatietechniek garandeert een betrouwbaar functioneren van de installatie tegen zo laag mogelijke operationele kosten.

Immens Service Center

Afstandbeheer is mogelijk via het Immens Service Center. U bent ervan verzekerd dat storingen niet onopgemerkt blijven en zodoende schades, ongemakken en onnodig energieverbruik voorkomen of beperkt blijven. Immens Installatietechniek is 24 uur per dag bereikbaar via één centraal telefoonnummer. Specifieke eisen en wensen uwerzijds worden in de procedures op basis van maatwerk ingepast.

Installatie Beheer Systeem

Een verlengstuk van de serviceafdeling van Immens Installatietechniek is de afdeling die het beheer en onderhoud van installaties op afstand verzorgt (IBS, Installatie Beheer Systeem voor de zakelijke markt maar ook desgewenst particulier met behulp van domotica).

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder
Immens-Utiliteit-Service Jorg de Laat