Technisch beheer

Wij hebben alle disciplines in huis Technisch beheer

Service op afstand of direct op locatie wanneer dat nodig is. Immens kent vele vormen van service. Samen met u bekijken we graag welk servicelevel bij u past. Eén ding is zeker: als klant staat u bij ons altijd centraal.

Service, onderhoud en technisch beheer

Een behaaglijk woon- en werkklimaat begint bij het afstemmen van de juiste technieken op de verschillende ruimtes en op de individuele wensen van de gebruiker. Pas dan wordt het echt prettig en comfortabel vertoeven en kunnen uw medewerkers optimaal presteren. Immens Installatietechniek verzorgt de aanleg van centrale verwarming en ventilatie- en airconditioning- systemen. Om dit te kunnen realiseren, beschikt Immens over alle technieken om voor u het meest geschikte systeem te bepalen. Hierbij wordt de nadruk gelegd op comfort, energiebesparing en milieuvriendelijke technieken. Dat spaart uw portemonnee en het milieu.

Immens Service Center

Het esthetisch aspect heeft ook de nodige aandacht. Zo bieden bijvoorbeeld decoratieve radiatoren verrassend veel mogelijkheden om een interieur te verfraaien. Ventilatie- en airconditioning- systemen daarentegen worden onopvallend geïntegreerd in het bouwontwerp. Deze systemen vinden hun toepassing in alle soorten gebouwen, variërend van woningen, kantoor- en winkelpanden tot meer specifieke ruimtes zoals drukkerijen, verzorgingstehuizen en kerken.

Installatie Beheer Systeem

Een verlengstuk van de serviceafdeling van Immens Installatietechniek is de afdeling die het beheer en onderhoud van installaties op afstand verzorgt (IBS, Installatie Beheer Systeem voor de zakelijke markt maar ook desgewenst particulier met behulp van domotica).

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder
IMMENS 2130